Украйна получи тази година с 1 милиард долара повече от помощта

...
Украйна получи тази година с 1 милиард долара повече от помощта
Коментари Харесай

Небензя: Украйна получи повече помощи от Афганистан и Сирия

Украйна получи тази година  с 1 милиард $ повече от помощта за Афганистан. Това съобщи непрекъснатият представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя на съвещание на Съвета за сигурност, оповестява ТАСС.

Небензя назова Украйна " водач в привличане вниманието на донорите " .

Според него тази година Киев е получил 1,83 милиарда $ филантропична помощ единствено от Организация на обединените нации. "

Това е с 300 милиона $ повече, в сравнение с за поддръжка на изстрадалото  население на Сирия. Това е с 1 милиард $ повече от помощта за елементарните хора в Афганистан, които имат изцяло претърпя " пробна демократизация " на Съединени американски щати и НАТО ".
 Небензя: Участието на Запада в спора против Русия нараства
Небензя: Участието на Запада в спора против Русия нараства

Повдигна въпроса за газопровода " Северен поток "

" Много от тези хора, както знаем, в този момент в обезсърчение се съгласяват да продават органи, а някои фамилии продават деца, с цел да намерят средства да изхранват останалата част от фамилията. Но някои от нашите сътрудници не обичат да приказват за това. Особено бих желал да подчертая обстановката в африканските страни, чието независимо икономическо и селскостопанско развиване в продължение на десетилетия съзнателно се лимитира до някогашните метрополии, към които се прибавят неоколониални принадлежности, което единствено изостря зависимостта на упоменатите страни. ", съобщи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР